Interesse in een fotoshoot of wil je meer informatie? Contacteer mij. Conditions générales ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Bij het boeken van fotosessie of het plaatsen van een bestelling gaat de klant volledig en zonder voorbehoud akkoord met deze algemene voorwaarden. Elke afwijking van deze algemene voorwaarden moet vooraf worden goedgekeurd door Horemans Stephanie {fotografie}.

2. Foto's gemaakt door Horemans Stephanie {fotografie} kunnen ten allen tijden gepubliceerd worden op website en/of facebook. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan op de hoogte te brengen.

3. Een fotosessie wordt betaald in twee delen. Bij reserveren van een plaatsje betaal je een niet terug te betalen voorschot. Je plaatsje is pas gereserveerd na betaling voorschot. Annuleer je de fotoshoot dan wordt dit voorschot gebruikt voor een herboeking. Voorschotten worden niet terugbetaald.

4. Foto's worden pas bewerkt en verstuurd van zodra het volledige bedrag ontvangen is.

5. De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.

6. Het geleverde aantal foto's varieert naar gelang de duur van de fotosessie en andere variabelen, en kan onmogelijk vooraf vastgelegd worden.

7. Uit alle gemaakte foto's maakt de fotograaf een selectie. Deze foto's worden vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf. Onbewerkte foto's en foto's die niet tot deze selectie behoren kunnen niet verkregen worden. Extra zwart-wit omzettingen van de geselecteerde foto's kunnen verkregen worden op aanvraag.

8. Foto's genomen door Horemans Stephanie {fotografie} zijn onderhevig aan auteursrechten. Alle foto's blijven eigendom van de fotograaf. Bij volledige betaling van de sessie en bestanden koopt de klant het recht om de foto's te printen en te publiceren voor persoonlijke doeleinden. Indien de klant de foto's gebruikt voor commerciële doeleinden zonder gepaste vergoeding voor de fotograaf, zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden.

9. In de prijs zijn digitale bestanden inbegrepen. Indien ze gepost worden op sociale media mogen ze in geen geval bijgesneden worden en dient de fotograaf steeds vermeld te worden.

10. De foto's worden aangeleverd in jpg formaat en mogen niet bewerkt worden.

11. Bij verzending van bestellingen per post zijn wij niet verantwoordelijk voor vertraging op leveringen of schade toegebracht tijdens de levering.

12. Bij nabestellingen via mail of webshop verbindt de klant zich tot aankoop van aangegeven artikelen na bevestiging.

13. Ontwerp van grafisch werk (lay-out fotoboek, kaarten,…) moet steeds betaald worden, ook als het werk niet gedrukt wordt. Bestanden van dit werk worden enkel vrijgegeven na betaling van de gepaste som.
Top